GIUKA

by Georgiana Nicolaescu

Georgiana Nicolaescu s-a nascut la Sibiu si a absolvit cursurile Universitatii de Arte si Design din Cluj Napoca, axandu-si munca si studiul pe marochinarie, iar din 2008 a pus bazele unui atelier in Bucuresti unde s-au realizat produse sub marca NIDESTTE, care in 2010 a fost inlocuita de GIUKA by Georgiana Nicolaescu,

Productia este axata pe posete, posete plic, curele si incaltaminte  pentru femei, dar si cateva modele barbatesti, lucrate in serie foarte mica sau produse unicat, fiind realizate manual de catre mestesugari cu o bogata experienta in domeniul marochinariei.

Colectiile GIUKA sunt pline de culoare si originalitate. Materialele si accesoriile folosite la realizarea acestora sunt din piele atent selectata de la furnizori externi, in special din Italia si Franta, iar combinatiile din piele si materiale textile sau piei exotice si materiale textile, precum si aplicatiile florale si geometrice dau o nota originala si personala produselor.

Designerul Georgiana Nicolaescu colaboreaza cu alti designeri romani pentru realizarea de posete care sunt etalate pe podiumurile deferitelor prezentari de moda din Romania. Pentru ocazii speciale, aspectele de design sunt discutate personal cu clientii exigenti care pun accent deosebit pe originalitate, rezultand creatii unice potrivite pentru evenimente deosebite.

In cursul unei vizite la atelier puteti discuta in detaliu fiecare aspect al produsului, alege din stocul de piele si accesorii, astfel incat produsul comandat sa corespunda exact cerintelor Dvs.
Produsele GIUKA pot fi achizitionate in Bucuresti din urmatoarele locatii:

• Magazinul COCOR, Etajul 3, Galeria Designerilor Romani

• Magazinul Art Design, Calea Dorobantilor 109

Si desigur de pe Internet la www.giuka.ro