Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Produsele livrate prin curierat ajung la destinatie in general in 24 de ore de la momentul expedierii.

In functie de disponibilitatea pe stoc produsul este expediat intre 2 si 5 zile lucratoare.

Termenul de livrare ferm va fi comunicat prin e-mail sau telefon dupa procesarea comenzii.

La primul colet (produs) neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nici o comanda catre acel client.

Comanda se achita agentului firmei de curierat in momentul in care primiti produsele

Cum cumpar un produs online?

Pentru a cumpara produsul dorit puteti face o comanda prin adaugarea lui in sectiunea "Cos". Pentru a putea livra corect produsul comandat, este necesara completarea datelor personale pentru livrare si facturare, in cadrul aceleiasi sectiuni "Cos". Introducerea datelor creeaza automat un cont de client in care puteti trimite foarte usor si alte comenzi in viitor.

Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra privind produsul ales va trebui sa ne contactati imediat la office@giuka.ro sau la telefon: 0744 550 805. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii, modelul produsului, pretul si toate celelalate detalii asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sau telefon sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul continand produsul comandat.

Pentru orice produs cumparat www.giuka.ro emite factura fiscala. Factura va insoti intotdeauna produsul comandat.

Refuzarea unei comenzi

Se pot ivi situatii, in care comanda unui produs sa fie refuzata. La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Comanda poate fi refuzata daca:

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea respectivului produs

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pentru alte produse pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Returnarea unui produs

Siteul www.giuka.ro ofera produse de calitate superioara clientilor sai, fiecare fiind creat cu grija pentru a satisfice toate pretentiile clientilor nostri.

Daca totusi se intampla sa nu fiti incantat/a de produsul cumparat, il puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Clientii siteului www.giuka.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor cu produse fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea oricarui produs se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

www.giuka.ro va inapoia contravaloarea comenzii produsului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Daca doriti detalii suplimentare despre returnarea unui produs va rugam sa ne contactati.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.